Priser

Skatehallen är för föreningen Växjö Skates medlemmar. Att bli medlem är lätt och vi bjuder på första dagsentrén när du löser medlemskap.

VI TAR INGA KONTANTER, BARA KORT & SWISH

DAGSENTRÉ

60 kr/person

(Tjejskate30kr)

(Student 30kr***)

MEDLEMSAVGIFT

100 kr/år*

SÄSONGSKORT JUNIOR

995 kr**

SÄSONGSKORT SENIOR

1495 kr**

KLIPPKORT 12 GÅNGER

500kr

HYRSKATEBOARD

Gratis med hjälmkrav.*Medlemskap gäller för hela det aktuella kalenderår då avgiften betalas. Medlemskap krävs för entré till Fläkten - Växjö skatehall. Vid köp av medlemskap bjuder föreningen på första entrén i skatehallen. Alltså: första gången man besöker skatehallen betalar man endast medlemsavgiften, ej inträde för den dagen. **Säsongskortet är personligt och går inte att överlåtas. Gäller ett helt år från och med inköpsdatum. Betalt säsongskort återbetalas ej. (OBS mindre öppet under sommarhalvår)***Vid uppvisande av giltigt studentkort (Studentkortet, Mecenat) och ej junior.

Junior är man tills man fyllt 18 år.

Betalsätt: Kort, Swish, Klarna Delbetalning/Betala senare, Betallänk (Betallänk skickas via sms till person som ska betala)

Vi tar inte emot kontanter.

Öppettider

Skateboard

Öppettider:

Sommarstängt!
Vi har spontanöppet och sporadiska evenemang som löpande läggs ut på våra sociala medier. Dem hittar du längst ner på denna sidan.


Lånebrädor

Lånebrädor finns att tillgå i skatehallen under våra öppettider. Utan extra kostnad! Lånebrädor är dem med Växjö Skates logo på. Hjälmkrav vid lån av bräda.

Låneskydd läggs undan p.g.a de allmänna råden (covid-19).

Tryck på kartan för att komma vidare...

Här hittar du mer information om hyrning av lokalen.

Scooters med så kallade “PEGS” är inte tillåtet i skatehallen.
Åkning sker på egen risk, föreningen rekommenderar hjälm.
Fläkten – Växjö Skatehall är en skateboardpark och tillåter därför inte BMX, Parkour, enhjulingar, xed gear-cyklar eller Kickbikes/Scooters med så kallade ”PEGS” då de riskerar att förstöra ramper etc. Varje medlem ansvarar för att inte avsiktligt förstöra eller ta sönder hallens ramper eller inredning.
Alkohol, rökning eller olagliga substanser/droger är förbjudet i skatehallen och inom området där skatehallen ligger. Medlemmarna har även ansvar för att varken mobbing eller hotfulla handlingar sker i föreningens lokaler. Växjö Skate förbehåller sig rätten att stänga av och avsluta medlemskapet för medlemmar som bryter mot dessa regler.